Café  & Zalencentrum
"De Onderbouw"
Voor elk wat wils!

 

 

 

 

 

 
   
 

 

 
Biljartvereniging "De Markt" is opgericht in mei 1988 door Piet ter Berg, Freddy Lippets en andere, welke helaas niet meer bekend zijn. Destijds werd gestart met 2 teams in de competitie ( 1 team in de C3 en 1 team in de C5).
 
De naam is afgeleid van de lokatie aan de Markt in Doesburg. Na een paar jaar ging het café dicht en werd er gespeeld op andere locaties o.a. café Ans Pup en café de Druppel. Richard Snippe opende in april 1994 de deuren van het café de Snip en streek de biljartvereniging daar neer. Tot november 2000 werd daar gespeeld; door verkoop van het café werd verhuisd naar ZalencentrumDe Onderbouw in Doesburg.
 
De biljartvereniging is gegroeid naar 32 leden en speelt met 13 teams in de competitie. Het "vlaggenschip" van de vereniging is het kaderteam, dat in poule 3 van de Nationalekader- competitie speelt. De overige teams spelen in de competitie van het district Veluwezoom.
Eén team speelt in de hoogste klasse (C1), één team in de C2, één team in de C3, één team in de C4 en twee teams in de C5.
 
De wedstrijden worden gespeeld in een zaal in De Onderbouw, waar 3 prachtige Wilhelmina biljarttafels staan opgesteld.
De thuiswedstrijden worden op dinsdag, woensdag en donderdag gespeeld.
 
Biljartteams ( klik om naar de website van biljartvereniging De Markt te gaan hier!! )
 

Café - Dart - Biljart & Zalencentrum De Onderbouw Doesburg

Created by dicor